Jednodijelni prozirni kupaći kostimi

Kupaći kostimi dio su garderobe i neizostavni su ne samo u ljetnoj sezoni. Moda kupaćih kostima vrlo je raznolika, impresivna i donosi niz vrlo zanimljivih modela. Moderne žene koje se ne srame svoje figure, s pravom su ponosne na ženstvenu ljepotu, obline, pa su jednodijelni prozirni kupaći kostimi savršeni za njih.

Tip kupaćeg kostima za sve samouvjerene i hrabre djevojke i žene. Jednodijelni prozirni kupaći kostim namijenjen je damama koje nisu sramežljive, naprotiv, vole biti u centru pažnje, isticati se i ne žele se stopiti s masom. U prozirnom kupaćem kostimu svaka je žena definitivno nezaobilazna. Ujedno, jednodijelni prozirni kupaći kostim dokaz je da čak i seksi i zavodljiv model istovremeno skriva ono što je potrebno i nikako ne izgleda neprikladno ili neukusno, jeftino. Moguće je birati među brojnim modelima koji se razlikuju po kroju, kolorističkoj izvedbi u jednobojnoj ili višebojnoj varijanti, u različitim kombinacijama tkanine i prozirnog materijala, mrežice itd.

Čipkasti haljine za kupanje crvene boje vina

Moderan kupaći kostim ima omotajuću elastičnu čipku koja grli vaše obline i dodaje dašak elegancije vašem izgledu na plaži. Prilagodljive naramenice omogućuju vam prilagodbu prema tipu tijela i vašim željama, dok podstava i integrirane mekane košarice pružaju veću podršku i udobnost. Elastični struk stvara laskavu siluetu, dok A-kroj daje ženstvenu notu cjelokupnom dizajnu. Korpica gornjeg grudnjaka i žica s žicom osiguravaju maksimalnu udobnost tako da ovaj kupaći kostim možete nositi satima.

Cijena u trenutku pregleda: 33,25 €

Crno-bijeli jednodijelni kupaći kostim Dorina Vallarta s jednom naramenicom i prozirnom žicom

Volite li profinjene modele? Tražite kupaći kostim koji će impresionirati i neće vam dosaditi tijekom jedne sezone? Ako želite maksimalno uživati u boravku u vodi bez potrebe da provjeravate da li je sve na svom mjestu, a istovremeno želite nešto seksi, originalno, onda je ovaj model za vas.

Cijena u trenutku pregleda: 39,49 €