Jednodijelni kupaći kostimi Litex

Litex cvjetni ženski kupaći kostim

Ženski jednodijelni kupaći kostim s dubokim košaricama Litex 57012

Cijena u trenutku pregleda: 45,28 €

Češki ženski jednodijelni kupaći kostim s duplim naramenicama Litex

Volite neobične kupaće kostime koji su nešto zanimljivo i jedinstveno? Onda će vam se sigurno svidjeti Litex jednodijelni kupaći kostim u šarenom dizajnu koji, unatoč tome što asocira na ljeto i sunce, odličan je i za cjelogodišnju upotrebu. Kod njih možete posjetiti vodeni park, bazen ili otići na wellness.

Cijena u trenutku pregleda: 38,54 €

Popularni brend Litex ovdje ima tradiciju i između ostalog donosi i kvalitetne kupaće kostime. U ponudi ovog brenda ne manjka ni jednodijelnih kupaćih kostima koji su i dalje popularni među ženama. Cijenit ćete jednodijelni kupaći kostim za bazen i plažu. Možete birati između brojnih krojeva i kombinacija boja zahvaljujući kojima ćete izgledati seksi u svakoj situaciji.

Trenutna ponuda ovog brenda donosi prekrasne kupaće kostime, koji direktno odišu veseljem. Nebesko plava ili prekrasna tirkizna boja vratit će vas na plažu. Litex svakako ne donosi dosadne modele. Naprotiv, svaki komad je nešto originalno i zanimljivo. Cilj ovog brenda nije izgubiti se u masi, već istaknuti se iz nje. Elegantni prorezi, duboki dekoltei, kupaći kostimi s vezicama oko vrata i kombinacije više boja, sve to donosi brend Litex. Dodatna prednost je kvaliteta materijala koji je izdržljiv pa će vam kupaći trajati duže od jedne sezone. Nemojte se bojati odabrati nešto hrabriji kroj. Osim toga, Litex jednodijelni kupaći kostimi mogu se pronaći za svaku figuru.