Crveni ženski jednodijelni periodični kupaći kostim Dorina Aqua Moon

Crveni ženski jednodijelni periodični kupaći kostim Dorina Aqua Moon
Crveni jednodijelni menstrualni kupaći kostim za plivanje
Crveni jednodijelni menstrualni kupaći kostim za plivanje

Ocjena posjetitelja

VN:F [1.9.22_1171]
Udobnost
Izgled
Materijal
Seksi
Cijena
Ocjena: 7.6/10

Pripremite se da oduševite u Dorina Aqua Moon menstrualnom kupaćem kostimu! Ovaj revolucionarni proizvod mijenja dane na plaži i zabave uz bazen za žene diljem svijeta. Ovaj jarko crveni jednodijelni kupaći kostim ne odnosi se samo na stil i udobnost, već vam daje i slobodu da uživate u vodenim aktivnostima bez brige o mjesečnici. Dorina Aqua Moon kupaći kostim djeluje kao zasebna menstrualna pomoć kod slabe menstruacije, kada upije do 10 ml menstrualne tekućine. Tako je, bez straha se možete baciti u valove ili napraviti topovsko đule! Tijekom obilnijih menstruacija služi kao dodatni sigurnosni sloj za vaša uobičajena menstrualna pomagala – bila to čašica, spužvica ili (bio)tampon.

Zahvaljujući posebnoj korištenoj tehnologiji, unutarnji superupijajući umetak “zaključava” unutarnje krvarenje, tako da krv ne curi u lice kupaćeg kostima niti se ispušta u okolnu vodu. Upijajući sloj je “laminiran” nepropusnim slojem zahvaljujući kojem sve ostaje tamo gdje treba biti. Vanjski materijal od mikrovlakana ima vodoodbojnu obradu za još veću pouzdanost. Održivi materijal – mikrofibra od koje je napravljen kupaći kostim dolazi od reciklirane plastike i ribarskih mreža. Odabirom višekratnih menstrualnih kupaćih kostima čuvate okoliš i smanjujete količinu otpada u obliku jednokratnih higijenskih potrepština.

Ovaj kupaći kostim govori o samopouzdanju i udobnosti. Ona vam je kao najbolja prijateljica uz vodu, koja vas uvijek podržava i brine da uživate što više. Zašto onda dopustiti da vam se diktira kada smijete, a kada ne možete na plažu ili bazen? S Dorina Aqua Moon menstrualnim kupaćim kostimom možete se osloboditi ograničenja uzrokovanih ciklusom i s glavom uroniti u zabavu!

Materijal

  • 80% poliester (reciklirana mikrofibra), 20% elastan

Cijena u trenutku pregleda: 41,20 €

Poveznica na prodavača kod kojeg možete kupiti proizvod Crveni ženski jednodijelni periodični kupaći kostim Dorina Aqua Moon.

Ako ne vodi na stranicu s tim proizvodom. Tada je već rasprodan i odnosi se na slične proizvode prodavatelja.

Podobne: || || ||

Odabir kupaćih kostima prema karakteristikama... ovdje

« Poprzedni Ženski jednodijelni kupaći kostim s uzorkom i efektom zatezanja

Ženski jednodijelni kupaći kostim s uzorkom i efektom zatezanja