Crni ženski jednodijelni kupaći kostim za punije s volanima

Crni ženski jednodijelni kupaći kostim za punije s volanima
Crni kupaći kostimi za bucmaste žene
Crni kupaći kostimi za bucmaste žene
Jednodijelni kupaći kostim veće veličine s volanima
Jednodijelni kupaći kostim veće veličine s volanima

Ocjena posjetitelja

VN:F [1.9.22_1171]
Udobnost
Izgled
Materijal
Seksi
Cijena
Ocjena: 7.6/10

Crni ženski jednodijelni kupaći kostim dizajniran za plus size figure, koji je ukrašen volanima, što je karakteristično za ovaj Trendyol model. Crna je klasičan i bezvremenski izbor koji je popularan zbog svoje sposobnosti vizualnog stanjivanja i pružanja elegantnog izgleda. Volani dodaju romantičan i razigran štih kupaćim kostimima, a istovremeno pružaju suptilnu pokrivenost i privlače poglede, što može pomoći u ravnoteži proporcija tijela. Postavljene su duž dekoltea i preko ramena, što dodaje ženstvenost, a može odlično pristajati i figurama sa širim bokovima jer privlači pozornost na gornju polovicu tijela.

Jednodijelni kupaći kostimi često su popularan izbor za žene koje traže udobno, ali moderno rješenje za plažu ili bazen. Trendyol je poznat po svojoj usredotočenosti na trendi dizajn dok istovremeno nudi odjeću koja je udobna i laskava za različite tipove tijela. Ovaj je model vjerojatno osmišljen kako bi podigao samopouzdanje nositeljice i naglasio njezine prirodne obline. Osim toga, kupaći kostim je izrađen od materijala pogodnih za nošenje u vodi i na suncu, sa svojstvima kao što su brzo sušenje tkanine i otpornost na sunčevu svjetlost. Detaljnost i kvaliteta izrade ključni su aspekti koji izdvajaju kupaće kostime marke Trendyol od ostalih. Crna je također praktičan izbor jer manje otkriva i manje je prozirna kada je mokra, što je važno za očuvanje samopouzdanja pri nošenju.

Uz toliko različitih stilova kupaćih kostima na današnjem tržištu, vrijedi napomenuti da su jednodijelni kupaći kostimi s volanima jedinstveni po tome što spajaju funkcionalnost i modu. Trendyol stoga nudi proizvod koji nije samo udoban i funkcionalan, već je istovremeno i stilski u skladu s najnovijim trendovima. Volani su popularan trend koji se pojavljuje na raznim vrstama ženske odjeće i sada se implementiraju u dizajne kupaćih kostima kako bi dodali stil i osobnost.

Također je vrijedno napomenuti da volani mogu imati pozitivan psihološki učinak na onoga tko ih nosi jer dodaju volumen i teksturu odabranim područjima te mogu poboljšati cjelokupni izgled figure. Ova karakteristika posebno je korisna za žene veće veličine koje možda traže kupaći kostim koji će im pomoći u isticanju prednosti, a istovremeno kamuflirati područja oko kojih se osjećaju manje samopouzdano.

Ovakvi kupaći kostimi izvrstan su izbor za žene koje traže moderan, ali istovremeno udoban i laskav komad za svoju plažnu garderobu. Zahvaljujući njihovom svestranom dizajnu i boji, lako se mogu kombinirati s raznim dodacima za plažu poput širokih šešira, sunčanih naočala i torbi za plažu, omogućujući nositelju da izrazi svoj osobni stil.

Materijal

  • 80% poliamid, 20% elastin

Cijena u trenutku pregleda: 27,29 €

Poveznica na prodavača kod kojeg možete kupiti proizvod Crni ženski jednodijelni kupaći kostim za punije s volanima.

Ako ne vodi na stranicu s tim proizvodom. Tada je već rasprodan i odnosi se na slične proizvode prodavatelja.

Podobne: || || || || || ||

Odabir kupaćih kostima prema karakteristikama... ovdje

« Poprzedni Crni senzualni jednodijelni kupaći kostim na jedno rame

Crni senzualni jednodijelni kupaći kostim na jedno rame

» Następny Plavi jednodijelni ženski kupaći kostim za mršavljenje atraktivnog uzorka

Plavi jednodijelni ženski kupaći kostim za mršavljenje atraktivnog uzorka